(Android/iOS) DINO HUNTER: DEADLY SHORES feloldás (korlátlan számú primogem)
Mar 17, 2022 0:57:45 GMT
Post by verduadimadzy on Mar 17, 2022 0:57:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DINO HUNTER: DEADLY SHORES ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DINO HUNTER: DEADLY SHORES IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (korlátlan számú primogem) ▞▞▞
▞▞▞ DINO HUNTER: DEADLY SHORES 2022 version ▞▞▞
Nagyon jó lenne csak lehetne mozogni akkor ez a legjobb játék.
Minden nap több hirdetés. Öregedés és idegesítő.
Kiváló minőségű ingyenes játék, és nem kell fizetni az előlegért!!! 5 csillag a Dino Hunternek!!! Könnyű és szórakoztató bekerülni..
Nagyszerű játék. Szerintem tudj egzotikumokat dolcsiért vásárolni, és könnyebben megszerezni a kristályokat. Szeretnék egy hullámszerű módot látni, dínók hullámaival, és meg kell ölni őket, és pénzt keresni, mennyi ideig bírod. Ha túllép egy bizonyos szintet, kinyithat egy új fegyvert, és hullám módban szintezéssel frissítheti.
Lőj le egy dinoszauruszt. Fizetni akarsz még? Lőj le egy dinoszauruszt. Fizetni akarsz még? Ismétlés. Szép, de szó szerint hordóba lőtt halat. Fizetni akarsz még?
Jó játék. Jól kidolgozott, zökkenőmentes játékmenet, amely kielégítő a játékban.
Dino Hunter: Deadly Shores Gameplay Trailer. Howard Shore - Viral Ecstasy. Shoreline Mafia - Musty [Official Music Video]. Hawaii Five 0 6x22 Kamekona,
Ez egy csodálatos játék, de a helyzet az, hogy nem tudom játszani a másik eszközömön, mert csak fekete képernyőt látok, vagy a bejelentkezési képernyő nem töltődik be.
Nagyon jó!
Nagyszerű játék, kivéve minden alkalommal, amikor megkeresem a dinoszauruszok megölésével, hogy a következő térképen darabokat szerezzek, ez elveszi az összes aranyomat és készpénzemet. Több mint 500 000 aranyat kerestem a játék során és 1000 aranyat glu ingyenes krediteken, és még nem kaptam . Újra és újra megpróbáltam újratölteni a játékot, de nem kaptam semmit. Befejeztem a játékkal, amíg meg nem oldjátok a problémát.
DINO HUNTER: DEADLY SHORES پرتحرک zioj
Véletlenszerűen megjelenik egy Dilophosaurus bogara, és figyelmeztetés nélkül megöl téged a föld alatt, és nem lehet megölni. Kérjük, javítsa ki.
#dínóvadász
Jó jó csak ha letöltöm nem indul el azt irjaki no server
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Екшън tjfl
Remek játék, azért adok 4 csillagot, mert néha a dinoszauruszok átfedik egymást, ami kellemetlen lövés közben. Lehet, hogy megoldja ezt, és kaphat egy 5 csillagot
<a href=""></a>
Nem a legjobb mert minden egyes kép 4mb!Pedig jó lenne. :-) :-) :-)
SZÓRAKOZÁS. De rendkívül rosszindulatú engedély nélkül! Akarja irányítani a telefont, vagy nem játszani stb. stb. Nem beszélve a GREDY és olcsó jutalmakról! Ha idáig eljutottál, elkezdenek annyi dollárt fizetni, hogy WEEK'S-be telik a szükséges fegyver megszerzése, olyan, mintha nem akarnák, hogy játssz, hacsak nem fizetsz irracionálisan magas dollárt. Azt hittem, ez egy Google Play baráti játék? Nem bánom, ha ide-oda elkaszáltam egy kis dollárt, de GEEEEEZZZ👈
Remek játékmenet, remek grafika, remek minden! Ajánlanám.
Elég jó játék. Megvan benne a szokásos ingyenes játék, de ez egy ingyenes játék. Végül is költök egy kis pénzt erre a játékra. Megérdemli.
Gratulálok az Ez a legjobb játékhoz
Úgy tűnik, nem tudom összekapcsolni a Facebook-fiókommal. ahol az előző játékomat elmentették. kérlek javítsd ki
Komolyan olyan lassan cserélgeti a golyókat az egyik pályán , és ezért mindig megöl a Tyrannosaurus rex hogy ez egy nagy hülyeség!!!! Amúgy sem vagyok ilyen játékoknak a rajongója!!!!!
Word of the deadly cargo has leaked out to a group of fanatical Russian terrorists, ... és végtelen műszakokkal teli világába e kacagtató akció-vígjátékban.
Rendben van, a vezérlők ócskaak. Szeretem a sikertelen vadászatokat, mert az újratöltés gomb közel van a kioldóhoz. A mozgás is nagyon lomha
A fegyver újratöltése a legrosszabb... nagyon lassú
A videojáték nekem A40-em van! Amúgy a játék jó.
Ez egy tisztességes időgyilkos. Nevetséges, hogy ez az alkalmazás hozzáférést igényel a névjegyekhez és a telefonhoz. Továbbá szeretném, ha beállítanád/némítanád a játék hangerejét.
A legjobb játék a világon
Wedding Dash Deluxe - Alkalmazás letöltés - SilverPC IOS
nem éri meg letölteni XD
Bár szórakoztató dinóra vadászni, ez egy pénznyelő. Jó lenne egyszer 20 dollárt dobni ezeknek a srácoknak, és havonta talán 5 dollárt. Fizetést kapnak, mi pedig nem fizetünk több mint 100 dollárt egy átlagos vadászalkalmazásért.
Maga a játék csodálatos, de ez az én problémám. Fizettem a platina VIP bérletért, és bár azt mutatja, hogy megvan, továbbra is kapok hirdetéseket, és nem kapok semmilyen jutalmat, például extra pénzt és kedvezményeket az egzotikus fegyverekre.
613, Androidok lázadása, Android ... Tom Sizemore, Linda Hunt, Csak 16 éven felülieknek (1997, BUDAPEST FILM, ... 1505, Halálos mánia, Deadly Obsession
nem tölti be a képernyőt, mindig összeomlik plz javítsa ki hamarosan, vagy nem telepítem újra
nagyon addiktív játék, 100%-ban a grafikákon, keleti vezérlőkkel, fantasztikus fegyverek közül választhat. összességében egy nagyon jó játék és időgyilkos.
Ez egy nagyszerű szórakoztató játék, de nincs mentési lehetőség, például Google Play, Facebook vagy Cloud. Tehát nem fogok valódi pénzt költeni csak azért, hogy elveszítsem mindent, amit vásároltam, és hogy előrelépjek a játékon belül..
Nagyon király!
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Action iig
Jonak jo de inkább végtelen töltény kel a fegyverekbe
Először is a haldokló animáció nagyszerű. A grafika: Splended Játékmenet: 10/10
Állandoan kilép!!! Nagyon szar
Sok időt pazarol el a reklámok nézegetésével, hogy aranyat szerezzen fegyvervásárláshoz, és arra kényszerítik, hogy a következő szintre lépjen. A játéknak engedélyt kell adni a kapcsolatokhoz és a telefonhoz is. Miért van szüksége ezekre a videojátékokra?
Ez egy jó játék, nagyra értékelem, de miért nem tudod legalább "MEGVÉDNI" a dinoszauruszokat, hogy egy igazi embernek kedvesnek kell lennie más emberekhez, állatokhoz, növényekhez, de ezért ölted meg őket? 4 csillagot kapott
Ez egy rakás sar!!!! Sniper másolat!!!!!!!!
Jó, de minden térképen van letöltés, kérjük, csökkentse a térkép méretét.
DINO HUNTER DEADLY SHORES Google Play ~ Hunt or be hunted Embark on the dinosaur hunting expedition of a lifetime to kill the ultimate game
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Action alxi
DINO HUNTER: DEADLY SHORES მძაფრსიუჟეტიანი lef