Post by verduadimadzy on Mar 17, 2022 0:51:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 20 Billion Wives ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 20 Billion Wives IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ joc hack (multe pietre prețioase) ▞▞▞
▞▞▞ 20 Billion Wives 2022 version ▞▞▞
Jocul creează dependență, fiți conștienți.
Un joc bun, doar puțin trist că nu mai am nimic de făcut în joc după ce mi-am actualizat toate soțiile
Mai degrabă 15 soții
este un joc grozav, dar este DATORIA mea să scad ratingul din cauza celor mai mari dezamăgiri din experiența mea de joc (excluzând no man's sky) și motivul este soția blănită, nu voi continua dacă costul este atât de mare. să nu ai o soție blănoasă, nu într-un joc, nicăieri
Joc drăguț, dar prea multe reclame ciudate
nici nu stiu
20 Billion Wives Casual rcad
Distracție scurtă și dulce
Lps-ul nu se adună corect. În afară de asta, în prezent mă distrez cu acest joc. Vă rugăm să reparați contorul LPS.
Mi-au plăcut multe soții și mi s-a părut grozav când am primit ilustrațiile lor secrete. Nu este ceva pe care să-l poți juca ore întregi, deoarece Lps-ul durează o oră bună pentru a se regenera și făcând clic nu face prea mult pentru a-l restabili. .Mi-am dorit foarte mult ca jocul să ofere mai multe instrucțiuni despre cum ar trebui să-ți ridici soțiile de nivel, deoarece soțiile ulterioare vor genera mai multe Lps decât soțiile anterioare, făcând inutil să le ridici la nivel după ce obții altele noi.
Îl iubesc la fel cum îmi iubesc soțiile
Distracţie. Un moment pur și simplu bun.
-50% bonus de 3 ori la rând? Într-adevăr? Mă aștept la mai mult decât atât
Per total este foarte distractiv
20 Billion Wives የተለመደ ogd
Reclamele sunt SUPER invazive
Bună execuție, drăguț, dar timpul inactiv prea scurt
Doar plictisit
Uf
Bun
Joc tare dacă te-ai plictisit
Pur și simplu boribg
Mărimile sânilor ar putea fi mai bune
20 Billion Wives Hygge vjdb
Se stinge din când în când, dar este bine.
Estetică plăcută este un clicker, controalele nu pot fi încurcate, în general are un farmec plăcut
Un joc casual drăguț pentru a ocupa puțin timp liber
M-am reținut să revizuiesc până când am terminat jocul, dar acum că am 100% jocul (100% despre soții, cadouri și realizări), trebuie să spun că este foarte dezamăgitor să termin. Prima jumătate a soțiilor nu au poze deblocabile, în prezent nu există nicio recompensă pentru 100%, așa cum există în 10 miliarde de soții, și din această cauză s-a simțit extrem de gol. Până la începutul celei de-a doua zile instalate, aveam suficient pentru a mă căsători cu ultima soție și în aproximativ o săptămână am terminat. Lipsa inițială a recompenselor a făcut ca jocul să fie oarecum discutabil (de ce să joci dacă nu există un stimulent?), iar patch-ul care adaugă recompense pentru ultima jumătate a soțiilor a fost binevenit, dar nu suficient. Îmi place acest joc, dar trebuie să trec în revistă ceea ce este acolo, iar ceea ce este în prezent este o experiență incompletă care lipsește motivul finalizării jocului.
Un pic mai repede de terminat decât primul
Jucat cu 10 miliarde de soții în urmă cu ani, a fost adorabil. Nu este încă foarte departe de acesta, dar este neted și nu rămâne deloc pe telefonul meu, la fel de adorabil ca primul joc și păstrează aceeași vibrație. Este foarte asemănător, așa că nu vă așteptați la un joc diferit de 10B soții, dar este o continuare minunată cu personaje adorabile, exact ce mă așteptam.
Descărcat din cauza evaluării 4.8, dar acest joc nu are niciun rost, arată foarte prost făcut, iar reclamele sunt detestabile.
20 Billion Wives Εύκολα merx
gg nu re
Rapid și distractiv
Ucigaș de timp mediu.
Este un lucru care există
Mai bine decât ultimul trebuie să spun
Întregul sistem de clicuri este inutil. Trebuie să faceți clic de X ori, apoi să plătiți mult pentru a face upgrade la banii pe care îi primiți din clic, dar nu ajungeți niciodată într-un punct în care să meritați să faceți clic. LPS-ul normal este deja mult mai mare și oferă mai multă dragoste. Jocul a fost lansat fără ilustrații secrete, ceea ce l-a făcut să se simtă mai puțin dezirabil și chiar dacă acum au fost adăugate, nu există niciun sentiment de realizare. A fi forțat să ai jocul deschis în orice moment sau doar să-l deschizi și să-l închizi din oră este doar enervant și te enervează. Cu excepția designului frumos al ilustrațiilor secrete, chiar nu am nimic bun de spus despre acest joc.
Joc grozav, o parte din interfața de utilizare este foarte simplă, cum ar fi mesajul care apare când primești un MRX3, are și unele probleme de echilibrare și nu are multă profunzime, chiar și pentru un joc în stil "clicker", dar în ciuda că mi-a plăcut chiar mai mult decât multe jocuri similare care sunt mai complexe.
Fericit că problema contorului pe care am avut-o cu cea anterioară a fost rezolvată. Acum doar aștept să obțin toate imaginile înainte de a-mi schimba eventual ratingul la unul mai mare.
Ei bine, joc aproximativ 1 oră și acum jocul refuză să se deschidă și se blochează mereu. A fost promițător, dar ajunge nejucabil.
STAR: Supertolles Actionrennen Arcade yuog
Este un joc foarte bun
Acest joc este prost
Nu este un joc rău, dar este foarte ușor în ceea ce privește conținutul real și m-am plictisit repede. Dar personajele sunt drăguțe și e bine pentru un timekiller.
Am cumpărat toate cele trei cadouri pentru o soție, dar am făcut-o numai după ce ilustrația a fost deblocată. Acum, realizarea este blocată definitiv. Se va actualiza recenzia după remedierea erorilor.
20 Billion Wives معمولی ieua
Un joc grozav ca un arzător de timp. Ar fi putut avea alte câteva funcții în joc sau ceva de genul ăsta.
Soția Chunibyou. 5/5 cel mai bun joc din toate timpurile.
Un joc drăguț și simplu, dar necesită reparații la traducere. Folosiți „de două ori mai mult LPS” descrierea cadou a articolului pentru soție, în loc să folosiți „două ori”